O διαδικτυακός «ψυχρός πόλεμος» ΗΠΑ – Ρωσίας συνεχίζεται και συμμετέχουν μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί – Απαγόρευση διαφημίσεων

O διαδικτυακός «ψυχρός πόλεμος» ΗΠΑ – Ρωσίας συνεχίζεται και συμμετέχουν μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί – Απαγόρευση διαφημίσεων

Το Twitter ανακοίνωσε την Πέμπτη (26/10) ότι θα απαγορεύσει τις διαφημίσεις των Ρωσικών Ειδησεογραφικών Πρακτορείων Russian Today (RT) και Sputnik με άμεση εφαρμογή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Twitter αποφάσισε την απαγόρευση αυτή εξαιτίας της πολιτικής που ακολούθησαν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ρωσίας (RT και Sputnik) μέσα από τις δημοσιεύσεις προσπάθησαν να αλλάξουν την γνώμη του αμερικανικού κοινού για την πορεία των εκλογών. Φυσικά αξίζει να σημειωθεί αυτό έχει να κάνει με τις πολιτικές του Τράμπ ο οποίος και πιστεύει ότι οι Ρωσική κυβέρνηση προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να εκλεγεί. Με το νέο δεδομένο φυσικά δημιουργείτε ακόμα μια ρωγμή στις σχέσεις των δύο υπερδυνάμεων. Το Sputnik μέχρι στιγμής δεν ανακοίνωσε οτιδήποτε σχετικά με το γεγονός αυτό αλλά το Russia Today προέβη σε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι ποτέ δεν παραβίασε οποιουδήποτε κανονισμούς κατά την διάρκεια των διαφημίσεων του στο Twitter αλλά και ούτε διέδωσε ψευδείς ειδήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE