Πεύκα και θαμνώδη βλάστηση κατέκαψε πυρκαγιά στο Κελλάκι

Πεύκα και θαμνώδη βλάστηση κατέκαψε πυρκαγιά στο Κελλάκι

Ένα εκτάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με πεύκα και θαμνώδη βλάστηση κατέκαψε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή Κελλακίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 12:55 και τέθηκε τέθηκε υπό έλεγχο 50 λεπτά αργότερα. Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 25 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οκτώ πυροσβεστικά οχήματα, τα δυο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών καθώς και τα δυο εκμισθωμένα από τη Δημοκρατία, ελικόπτερα. Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE