ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας 24χρονος- Εξιχνιάζονται δύο υποθέσεις με τη σύλληψή του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας 24χρονος- Εξιχνιάζονται δύο υποθέσεις με τη σύλληψή του

Στη σύλληψη 24χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησε την Κυριακή 29/10 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών.

Εναντίον του 24χρονου προέκυψε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση δύο υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε εστιατόριο και οικία στη Λευκωσία, στις 26 Οκτωβρίου και στις 28 Οκτωβρίου 2017, αντίστοιχα. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

Ως Πολιτεία, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ευημερίας των πολιτών, ενισχύουμε διαρκώς δράσεις που στοχεύουν στη μείωση της βλάβης και στην καλλιέργεια κοινωνικής υποστήριξης για τα άτομα και τις οικογένειες που επηρεάζονται από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης, όπως από αυτή που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια δήλωσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE