ΚΟΣΜΟΣ

Δωδεκάχρονος χρησιμοποιούσε 14χρονο κορίτσι για να κάνει ότι έβλεπε σε ταινίες ενηλίκων – «Ήξερα ότι ήταν λάθος, αλλά δεν ήξερα πώς να το πω με λέξεις»

Δωδεκάχρονος  χρησιμοποιούσε 14χρονο κορίτσι για να κάνει ότι έβλεπε σε ταινίες ενηλίκων – «Ήξερα ότι ήταν λάθος, αλλά δεν ήξερα πώς να το πω με λέξεις»

Ένας νεαρός από τη βόρεια Αγγλία, παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό από τα 12 του και χρησιμοποιούσε, επανειλημμένα ένα 14χρονο κοριτσάκι ως αντικείμενο, εφαρμογής των σεξουαλικών του φαντασιώσεων.

Ο 19χρονος σήμερα William Nicholson από το Darlington της Βόρειας Αγγλίας, παρακολουθούσε περιεχόμενο για ενήλικες και στη συνέχεια προχώρησε στην κατ’ εξακολούθηση κακοποίηση ενός 14χρονου κοριτσιού, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, στις 29/10. Η 14χρονη, τότε, κρατούσε μυστικό το τι περνούσε μέχρι το 2015 που εκμυστηρεύτηκε σε ένα οικογενειακό φίλο το δράμα της και αυτός ενημέρωσε την Αστυνομία. Ο Δικαστής Peter Armstrong, σύμφωνα με την Daily Mail, δήλωσε ότι Nicholson, από το Darlington του County Durham, ενεργούσε όπως τις πορνογραφικές σκηνές που έβλεπε μέσω κονσόλας παιχνιδιών. Ακόμη ο Δικαστής τόνισε ότι, «ένα από τα αξιοσημείωτα στοιχεία της υπόθεσης είναι ότι ο νεαρός, άρχισε να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό από τα 12 του, κάτι που φαίνεται να επηρέασε τη συμπεριφορά του. «Πρόκειται για συμπεριφορά, αποτέλεσμα πειραματισμού ή περιέργειας και ίσως ενεργούσε με βάση τα όσα είχε δει, χρησιμοποιώντας το κορίτσι για τις πράξεις του» λέχθηκε στο δικαστήριο. Το γεγονός αυτό, αποτελεί μια προειδοποίηση για τους γονείς γενικά, ότι πρέπει να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα των παιδιών και να μην αφήνου τις ηλεκτρονικές συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο στα δωμάτια των παιδιών, ανέφερε ο δικαστής. Το θύμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν τη δίκη δήλωσε, «είναι δύσκολο να εμπιστευτώ τους ανθρώπους. Εμπιστεύομαι τη μαμά μου, αλλά μου είναι δύσκολο να μιλήσω στους ανθρώπους για τα προσωπικά μου.» Η κοπέλα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης ανέφερε « Όταν αυτό συνέβαινε, ένοιωθα πραγματικά μπερδεμένη, ήξερα ότι ήταν λάθος αλλά δεν ήξερα πώς να το πω με λέξεις» καθ συμπλήρωσε «τώρα ξέρω ότι ήταν βιασμός και δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει σε εμένα» και δήλωσε χαρούμενη που οι άνθρωποι και το δικαστήριο την πίστεψαν. Ο δράστης, καταδικαστικέ σε 6 χρόνια εγκλεισμού σε ινστιτούτο για νεαρούς παραβάτες, μετά που κρίθηκε ένοχος σε δύο κατηγορίες βιασμού, απόπειρας βιασμού, δύο άσεμνων επιθέσεων, και παρότρυνσης ή υποκίνησης παιδιού για σεξουαλική δραστηριότητα. Ακόμη στον 19χρονο απαγορεύθηκε να εργαστεί εφ όρου ζωής σε χώρο όπου βρίσκονται παιδιά και επιβλήθηκαν περιορισμοί στη χρήση του διαδικτύου. *Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 χθες το απόγευμα στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top