ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες με το καλημέρα - Θα παρουσιαστούν έντονα φαινόμενα - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες με το καλημέρα - Θα παρουσιαστούν έντονα φαινόμενα - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Την Κυριακή 5/11 ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Τοπικά τα φαινόµενα θα είναι έντονα. Το απόγευµα ο καιρός θα σηµειώσει σταδιακά βελτίωση. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και παροδικά κατά τόπους µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Το απόγευµα θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ της Κυριακής 5/11 αρχικά αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει ταραγµένη στα προσήνεµα ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο τη ∆ευτέρα ενώ την Τρίτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top