Πάει Γερμανία ο Γερολέμου!

Πάει Γερμανία ο Γερολέμου!

Προηγουμένως αναφερθήκαμε στο ενδιαφέρον της ομάδας Νέων της Γκλάντμπαχ για το νεαρό άσο της ΑΕΛ, Γιάννη Γερολέμου (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο 17χρονος μεσοεπιθετικός των “γαλαζοκιτρίνων” πήρε τελικά πρόσκληση για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της U19 της Γκλάντμπαχ, όπου και θα αξιολογηθεί από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, από τις 20-24 Νοεμβρίου!

Αν ικανοποιήσει, τότε αναμένεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες απόκτησης του, αφού η διοίκηση της ΑΕΛ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανέλιξη του νεαρού ποδοσφαιριστή της, αλλά και στην επιθυμία του για καριέρα στο εξωτερικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Νέα προειδοποίηση απέναντι στην Ουκρανία έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν τονίζοντας ότι «αν το Κίεβο δεν επιθυμεί να επιλύσει το ζήτημα ειρηνικά, η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους της με τη χρήση βίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE