ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάζει τους… νέους στο κλίμα ο Δώνης, αφού η «παλιά φρουρά» ξέρει τον τρόπο

Βάζει τους… νέους στο κλίμα ο Δώνης, αφού η «παλιά φρουρά» ξέρει τον τρόπο

Στο ντέρμπι με την Ομόνοια είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Αρχάγγελο.

Ο Γιώργος Δώνης βλέπει με ικανοποίηση τις επιλογές του να αυξάνονται και αυτό του λύνει τα χέρια, αλλά παράλληλα του προκαλεί και (ευχάριστους) «πονοκεφάλους» σε κάποιες θέσεις όπου παρατηρείται «συνωστισμός»!

Πρώτου ομως καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει τη στρατηγική που θα ακολουθήσει στο «αιώνιο» ντέρμπι και το σύστημα που θα επιλέξει.

Τα σενάρια είναι πολλά, όμως δεν ωφελεί να αρχίσουμε να τα αραδιάζουμε.

Πάντως, μπορεί να ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα το μεγάλο ματς με τη Ρεάλ, αλλά στο μυαλό του Δώνη βρίσκεται μόνο το ντέρμπι με την Ομόνοια και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται τη «Βασίλισσα», αφού ο βασικός στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι πάντα το πρωτάθλημα και ήδη έχει χαθεί αρκετό έδαφος το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί στη συνέχεια.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δίνει βαρύτητα πριν από τέτοια ντέρμπι στο κομμάτι της ψυχολογίας, γι΄ αυτό και κάνει… «ταχύρρυθμα μαθήματα» σε όσους αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και δεν γνωρίζουν ακόμα τι εστί κυπριακό «Ελ Κλάσικο», προκειμένου να είναι και πνευματικά πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη «μάχη».

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων των Εφραίμ και Ποτέ τον χαροποίησε ιδιαίτερα, όμως δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους εάν δεν είναι 100% έτοιμοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Έρχονται κάμερες για παράνομη στάθμευση; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το νέο νομοσχέδιο; Ο Υπουργός Μεταφορών εξηγεί στο ThemaOnline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top