Τελικά ποιος;

Τελικά ποιος;

Αυτό είναι το μέγα ερώτημα που περιτριγυρίζει στο μυαλό των Ομονοιατών τις τελευταίες μέρες.

Τελικά ποιος θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ; Από την στιγμή που ο Πάμπος Χριστοδούλου, πολύ πιθανόν να  μην έχει στην διάθεση του τον Κωνσταντίνο Παναγή, η επιλογή του τεχνικού των «πρασίνων» θα πρέπει να γίνει ανάμεσα σε Φελτχούιζεν και Χριστοδούλου.

Θα δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Ολλανδό πορτιέρο ή θα ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας στον νεαρό Χριστοδούλου ο τεχνικός της Ομονοίας; Τις απαντήσεις φυσικά θα τις μάθουμε την τελευταία στιγμή όταν και θα γίνουν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE