ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτεται λίγο διαφορετικά ο Αυγουστή…

Σκέφτεται λίγο διαφορετικά ο Αυγουστή…

Πριν την τελευταία διακοπή, όταν προηγούνταν ή ακολουθούσε ευρωπαικός αγώνες, πάνω-κάτω προβλέπαμε τις αποφάσεις που θα λάμβανε για το αρχικό σχήμα ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Αλκή στο γήπεδο «Da Noi Αμμόχωστος», δεν μπορούμε να πράξουμε το ίδιο. Το παιχνίδι που ακολουθεί για την Ευρώπη, με τη Λυόν εκτός έδρας, λογικά ο προπονητής των κυανολεύκων θα το δει με άλλο φακό, σε σχέση τα τέσσερα προηγούμενα για τη φάση των ομίλων. Επειδή ουσιαστικά – μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής- ουσιαστικά έσβησαν οι πιθανότητες για πρόκριση, ανεξάρτητα αν μαθηματικά υπάρχουν.

Μια άλλη παράμετρος που μπαίνει στην… εξίσωση, για τις επιλογές που θα κάνει ο Αυγουστή, είναι ότι οι περισσότερες παίχτες (που έδειξαν κουρασμένοι ειδικά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ) είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Τα βασικά στελέχη της ομάδας στον «άσο» στην άμυνα και στο κέντρο, αναμένεται να παίξουν κανονικά με την Αλκή. Μιλάμε για τους Βάλε, Πέδρο, Ζάντερ, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι και Άλεφ.

 Ο Άλεξ Ντα Σίλβα είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί (αυτός κι αν έδειχνε κουρασμένος στο ντέρμπι του ΑΕΚ Αρένα), αλλά ενδεχομένως να… ρίξει από το ξεκίνημα τον Νίκολα Μαρτίνες στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Προκάλεσε έκπληξη πάντως, το ότι ο Αργεντινός επιτελικός χαφ, δεν αγωνίστηκε καθόλου στα τελευταία δυο ματς, με Αταλάντα και ΑΕΚ. Για τη θέση του φουνταριστού, με δεδομένο ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ζελάγια, θα ξεκινήσει φυσικά ο Μάγκλιτσα. 

Όσον αφορά τα «φτερά» της μπροστινής γραμμής, διεκδικούν κάμποσοι παίχτες τις δυο θέσεις. Μιλάμε για τους Παπουλή, Σκέμπρι, Γιάκολις, Σαρδινέρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top