ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλουν μέλη-γλάστρες. Παραπάνω τους ενδιαφέρουν τα ταξιδάκια»

«Θέλουν μέλη-γλάστρες. Παραπάνω τους ενδιαφέρουν τα ταξιδάκια»

Έγινε σχετικός ντόρος με αφορμή τις προχθεσινές δημόσιες τοποθετήσεις του τεχνικού διευθυντή της ΚΟΠ, Σάββα Κωνσταντίνου. Για το ότι η εθνική ομάδα παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. 

Το τραγικό είναι ότι δεν ασχολήθηκαν όλα τα media του νησιού, με τις πολύ σοβαρές κουβέντες που βγήκαν από τα στόμα ενός έμμισθου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 

Η “μούγκα” μερικών Μέσων δεν οφείλεται μόνο στο ότι αποφεύγουν επιμελώς να προβάλλουν θέματα που βγάζουν στον αέρα οι ανταγωνιστές τους, αλλά ενδεχομένως και γιατί δεν θέλουν να “χαλάσει” η εικόνα μερικών ηγετικών στελεχών της ΚΟΠ. 

Ο Αιχμηρός θα το πάει και κάπου αλλού το ζήτημα. Εύλογα διερωτάται κανείς, γιατί δεν παραιτούνται αυτοί που έχουν επιτελικές θέσεις στην επιτροπή εθνικών ομάδων, αφού ουδεμία πρόοδος παρουσιάζεται με την πάροδο του χρόνου…

Άνθρωπος που διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, πριν μερικά χρόνια, είχε τυχαία συνάντηση με συνεργάτη της στήλης. 

Δεν του είπε και τα πλέον κολακευτικά λόγια, για τη νοοτροπία, αλλά και το πως λειτουργεί η επιτροπή που διαχειρίζεται τα ζητήματα των εθνικών ομάδων. 

“Κατ’ αρχήν αυτοί που έχουν την εξουσία, δεν θέλουν άλλους ανθρώπους με άποψη και διάθεση για αλλαγές. Θέλουν “γλάστρες” για να επιβάλλουν την πολιτική τους. Είναι και το άλλο. Εκείνο που τους ενδιαφέρει παραπάνω, είναι τα ταξιδάκια με τις αποστολές των εθνικών ομάδων”. 

Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσαν οι αναφορές ενός ανθρώπου, που έζησε από μέσα, τη λειτουργία του “αιώνιου καθεστώτος” της Ομοσπονδίας. 

Και ένα άλλο απλό ερώτημα: Απ’ αυτούς που συμμετέχουν στην επιτροπή εθνικών ομάδων, έχουν εισπράξει τη μυρωδιά του χόρτου. Εννοώ κλότσησαν καμιά φορά μπάλα στη ζωή τους; 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top