ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τρένο» η Μπάγερν! Βαθμό με… 10 η Λεβερκούζεν (videos)

«Τρένο» η Μπάγερν! Βαθμό με… 10 η Λεβερκούζεν (videos)

Ανεπηρέαστη από την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε χωρίς πρόβλημα με 3-0 της Άουγκσμπουρκ, αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες της. Στο 2-2 Λεβερκούζεν και Λειψία.

Ανεπηρέαστη από την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε χωρίς πρόβλημα με 3-0 της Άουγκσμπουρκ, αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες της. Στο 2-2 Λεβερκούζεν και Λειψία.

H Μπάγερν υποδέχτηκε στην «Allianz Arena» την Άουγκσμπουργκ θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της πιστοποιώντας την εξαιρετική αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι Βαυαροί πίεζαν τους γηπεδούχους απείλησαν με τους Ρόμπεν (7′) και Λεβαντόφσκι (14′) χωρίς αποτέλεσμα, με την κατοχή για τους παίκτες του Χάινκες να προσεγγίζει το 75%. Η Άουγκσμπουργκ με την σειρά της αμυνόταν σθεναρά, έχοντας μία καλή στιγμή με τον Καϊούμπι στο 30′.

Η υπεροχή της Μπάγερν μετουσιώθηκε σε γκολ σε σκόρερ τον Βιδάλ, όταν στο 31′ σε φάση διαρκείας αρχικά η προσπάθεια του Χούμελς απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή για να σκοράρει τελικά ο διεθνής Χιλιανός μέσος. Επτά λεπτά αργότερα ο συνήθης ύποπτος και πλέον… ξανθός Λεβαντόφσκι σημείωσε το 2-0 με δυνατό σουτ.

Ο Πολωνός στράικερ μάλιστα με το 13ο φετινό τέρμα έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (49′) νικώντας χωρίς πρόβλημα τον Χιτζ. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, το 3-0 έστειλε την Μπάγερν στους 29 βαθμούς και το συν έξι από την Λειψία. Αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 69′ ο Σταφυλίδης για την Άουγκσμπουργκ.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Λειψία 2-2

Αν και προηγήθηκε δύο φορές χάρη σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, η Λειψία δεν κέρδισε την Μπάγερ Λεβερκούζεν (2-2) και έχασε την άμεση επαφή της με την κορυφή. Η Ρεντ Μπουλ προηγήθηκε από την άσπρη βούλα με τον Βέρνερ (13′) αλλά λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση από τον Τζαμαϊκανό Μπέιλι στο 44′.

Με νέο πέναλτι του Φόρσμπεργκ στο 54′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, φάση όπου αποβλήθηκε ο Χένρικς, αλλά στο 74′ ο Φόλαντ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο 91′ μπήκε στο ματς ο Ρέτσος για να κρατήσει το βαθμό για τις «ασπιρίνες».

Χόφενχαϊμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Την ευκαιρία να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο έχασε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που δέχτηκε ισοφάριση στις καθυστερήσεις από την Χόφενχαϊμ για το τελικό 1-1. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς άνοιξε το σκορ με τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ στο 13′ αλλά η αφόρητη πίεση που άσκησε η ομάδα του Νάγκελσμαν απέφερε καρπούς ελάχιστα λεπτά πριν το φινάλε με τον Μαρκ Ουτ να ισοφαρίζει και τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Μάιντς – Κολωνία 1-0

Ανάσα στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Μάιντς που νίκησε με 1-0 της Κολωνία, διατηρώντας την βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ο Μπροσίνσκι με πέναλτι στο 43ο λεπτο, σε μία υπόδειξη πάντως που είναι το λιγότερο αμφισβητούμενη. Πρωταγωνιστής ο Ντε Μπλάσις που με «βουτιά» ξεγέλασε ακόμα και το VAR βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την νίκη (15 βαθμούς).

Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ 3-1

Μετά από επτά σερί ισοπαλίες και με τελευταία νίκη της το περασμένο Αύγουστο η Βόλφσμπουργκ «έσπασε» την κακοδαιμονία και επικράτησε με 3-1 της Φράιμπουργκ ανεβαίνοντας στους 14 βαθμούς. Σκόρερ για τους «λύκους» του Μάρτιν Σμιντ οι Γκέρχαρντ (3′) και Μαλί (29′, 70′)), μείωσε ενδιάμεσα ο Καπούτσκα στο 68ο λεπτό.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top