Αυξάνονται τα άστοχα πέναλτι!

Αυξάνονται τα άστοχα πέναλτι!

Τα άστοχα πέναλτι αυξάνονται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος μας, αφού μετά την ανεπιτυχή εκτέλεση του Αουρέλιο, φτάσαμε στα έντεκα, ένας αριθμός που είναι «μεγάλος» μετά από 12 αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Άρη θα μπορούσαν να πάρουν το πρώτο τρίποντο, αλλά ο Χίντι «κράτησε» το «μηδέν», κάνοντας σπουδαία επέμβαση, και με αυτόν τον τρόπο έδωσε τον βαθμό στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE