ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλυπτικό: Συνάντηση και νέα δεδομένα με Τολεμές…

Αποκαλυπτικό: Συνάντηση και νέα δεδομένα με Τολεμές…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaSports η διοίκηση της ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη επαφές με τον Φλοριάν Τολεμές για το θέμα του συμβολαίου του.

Στη συνάντηση που έχει γίνει ήδη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Τσάβι Ρόκα και το μέλος της διοίκησης Εύμαιος Ευθυμιάδης.

Ο Τολεμές έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα της Λάρνακας να διατηρεί οψιόν ανανέωσης πάνω της. Κάτι που είναι δεδομένο ότι θα συμβεί, όμως στόχος της διοίκησης και του Ρόκα είναι όχι μόνο να του ανανεώσουν το συμβόλαιο αλλά να προχωρήσουν και σε πρόωρη επέκταση του μέχρι το 2020.

Οι επαφές για επέκταση συμβολαίου μέχρι και το Μάιο του 2020 βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα τα βρουν σε όλα και θα παραμείνει ο Γάλλος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκολ στην ομάδα της Λάρνακας.

Μία εξέλιξη που θα σκορπίσει ενθουσιασμό στον κόσμο μιας και ο Τολεμές έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα ικανότατο επιθετικό ο οποίος δεν συνεισφέρει μόνο στο σκοράρισμα αλλά γενικότερα δίνει πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έγιναν και με άλλους επαφές…

Βέβαια, η διοίκηση δεν έχει κάνει επαφές μόνο με τον Τολεμές αλλά έχει ήδη μιλήσει και συναντηθεί και άλλους ποδοσφαιριστές. Συναντήσεις θα γίνουν και μέσα στις επόμενες μέρες με άλλους παίκτες της ομάδας όπου θα εξεταστούν διάφορα θέματα τα οποία απασχολούν.

Άλλωστε, ο τρόπος που δουλεύει η ΑΕΚ και ο Ρόκα είναι γνωστός. Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με σωστή και σκληρή δουλειά η ομάδα της Λάρνακας χτίζεται σταθερά και με σίγουρα βήματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top