Αποκαλυπτικό: Συνάντηση και νέα δεδομένα με Τολεμές…

Αποκαλυπτικό: Συνάντηση και νέα δεδομένα με Τολεμές…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaSports η διοίκηση της ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη επαφές με τον Φλοριάν Τολεμές για το θέμα του συμβολαίου του.

Στη συνάντηση που έχει γίνει ήδη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Τσάβι Ρόκα και το μέλος της διοίκησης Εύμαιος Ευθυμιάδης.

Ο Τολεμές έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα της Λάρνακας να διατηρεί οψιόν ανανέωσης πάνω της. Κάτι που είναι δεδομένο ότι θα συμβεί, όμως στόχος της διοίκησης και του Ρόκα είναι όχι μόνο να του ανανεώσουν το συμβόλαιο αλλά να προχωρήσουν και σε πρόωρη επέκταση του μέχρι το 2020.

Οι επαφές για επέκταση συμβολαίου μέχρι και το Μάιο του 2020 βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα τα βρουν σε όλα και θα παραμείνει ο Γάλλος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκολ στην ομάδα της Λάρνακας.

Μία εξέλιξη που θα σκορπίσει ενθουσιασμό στον κόσμο μιας και ο Τολεμές έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα ικανότατο επιθετικό ο οποίος δεν συνεισφέρει μόνο στο σκοράρισμα αλλά γενικότερα δίνει πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έγιναν και με άλλους επαφές…

Βέβαια, η διοίκηση δεν έχει κάνει επαφές μόνο με τον Τολεμές αλλά έχει ήδη μιλήσει και συναντηθεί και άλλους ποδοσφαιριστές. Συναντήσεις θα γίνουν και μέσα στις επόμενες μέρες με άλλους παίκτες της ομάδας όπου θα εξεταστούν διάφορα θέματα τα οποία απασχολούν.

Άλλωστε, ο τρόπος που δουλεύει η ΑΕΚ και ο Ρόκα είναι γνωστός. Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με σωστή και σκληρή δουλειά η ομάδα της Λάρνακας χτίζεται σταθερά και με σίγουρα βήματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE