Προχώρησε με νίκες αυτό το δίδυμο ομάδων

Προχώρησε με νίκες αυτό το δίδυμο ομάδων

Με νίκες προχώρησαν στο πρωτάθλημα ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που κέρδισαν Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου και Προοδευτικό Πάφου αντίστοιχα στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής μέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε την Παρασκευή το βράδυ με τον ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ να υποδέχεται την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Λύκειο Στροβόλου. Οι γαλαζοκίτρινοι έχοντας στην σύνθεση τους πολλά νεαρά παιδιά κατάφεραν το ροζ φύλλο αγώνα με 25-20 και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Καλή εμφάνιση από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ η οποία αν και δυσκολεύτηκε από την μαχητική ομάδα της Λεμεσού κατάφερε στο τέλος και πανηγύρισε την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Νέα νίκη πέτυχε στον θεσμό και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο επικράτησε άνετα του Προοδευτικού Πάφου με 34-24 στο κλειστό του Cyprus College.

Ο περσινός νταμπλούχος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες στον αγώνα πήρε από νωρίς το προβάδισμα και στο τέλος πανηγύρισε μια άνετα νίκη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η αναμέτρηση Παρνασσός – Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία αφού η ομάδα του Στροβόλου είχε υποχρεώσεις στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου 25-20

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Προοδευτικός Πάφου 34-24

www.chf.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE