ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι έγραψε ο Τύπος σε Ισπανία και Καταλονία για το ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ Μαδρίτης (photos)

Τι έγραψε ο Τύπος σε Ισπανία και Καταλονία για το ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ Μαδρίτης (photos)

Στην Ισπανία μιλάμε ξανά με θετικά λόγια για την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί η «Βασίλισσα» της Ευρώπης να βρίσκεται στο -10 από την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, αλλά στο Champions League εξασφάλισε την πρόκριση, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή καλείται να «παλέψει» για την πρωτιά στον όμιλο, ύστερα από το 0-6 μέσα στη Λευκωσία επί του ΑΠΟΕΛ.

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Το themasports.com, μετά από τη συντριβή της ομάδας του Δώνη (Περισσότερα ΕΔΩ), την οποία όλοι πρέπει να ξεχάσουν άμεσα (Περισσότερα ΕΔΩ), έψαξε στα ισπανικά ΜΜΕ και σας παραθέτει τα… «εξώφυλλα» από τα ΜΜΕ που έχει αξία να προσέξεις. Τελικά ο μόνος που το χάρηκε ήταν αυτός ο «μικρός» μας φίλος… (Περισσότερα ΕΔΩ).

Αναλυτικά:

  • Η Marca γράφει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει το ρυθμό της έπειτα από τη νίκη αυτή…
  • Ενώ το ίδιο ΜΜΕ μιλάει για τον Ασένσιο, που αποτελεί το αντίδοτο στην κατάθλιψη που «έπεσε» έως τώρα η ομάδα του Ζιντάν.
  • Η «As» γράφει για το θεραπευτικό πέρασμα της Ρεάλ από τη Λευκωσία…
  • Και άλλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρει την εξάρα της Μαδριλένικης ομάδας ως «θεραπεία» στην κρίση την οποία περνάει φέτος. Ιδού το πρώτο θέμα της «El Mundo Deportivo».
  • Οι Ρονάλντο και Μπενζεμά επέστρεψαν στα γκολ γράφει το… «Goal.com»
  • Η «El Pais» γράφει απλά και κατανοητά… «Η Ρεάλ συνέτριψε το ΑΠΟΕΛ και έχει την πρόκριση στους «16» του Champions League στο «τσεπάκι».
  • Η «ABC μιλάει για το τέλος της… «ξηρασίας» του Μπενζεμά και του Ρονάλντο στη Λευκωσία.
  • O «όμιλος» 324 της Καταλονίας έχει απλή αναφορά στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League επί του ΑΠΟΕΛ.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top