Η απίθανη θέση του Ζέκα στην ενδεκάδα της Κοπεγχάγης (photo)

Η απίθανη θέση του Ζέκα στην ενδεκάδα της Κοπεγχάγης (photo)

Στον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Ζέκα ήρθε από τη Σετούμπαλ ως δεξιός χαφ. Στην πορεία, αφού του έλειπε η τεχνική για ν’ ανταποκριθεί και να «φτιάξει» παιχνίδι από τ’ άκρα, έγινε εσωτερικός χαφ λόγω αστείρευτης ενέργειας τρεξιμάτων και αυταπάρνησης, ενίοτε και δεξιός μπακ.

Στα πρόσφατα ματς με την Κροατία ο ομοσπονδιακός Μίχαελ Σκίμπε τον έριξε ξανά στ’ άκρα για να καλύπτει τον Μανιάτη τη μία και τον Τοροσίδη την άλλη. Επιλογή που αποδείχθηκε λανθασμένη, χαραμίζοντάς τον.

Να όμως που ο Στάλε Σολμπάκεν τον έκανε επιτελικό στο 4-4-1-1 που επέλεξε για το κομβικό ευρω-ματς με τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα. Πίσω μονάχα από τον φορ Πιέρο Σωτηρίου.

Το 10 δεν φοράει; Δεκάρι είναι!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Θα επιστρέψει στην Κύπρο σε δύο εβδομάδες μετά από επαφές σε Αθήνα, Άγκυρα και Βρυξέλλες, δήλωσε την Παρασκευή η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν μετά από συνάντηση, που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE