Εξαγωγή ναρκωτικών από Κύπρο στην Γερμανία! - Πρωτοφανής υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ

Εξαγωγή ναρκωτικών από Κύπρο στην Γερμανία! - Πρωτοφανής υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ

Συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 23χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εξαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου, 2017, μέλη της ΥΚΑΝ παρέλαβαν στο αεροδρόμιο Πάφου από Γερμανό Τελωνειακό Λειτουργό, ένα πακέτο το οποίο περιείχε συνολικά 3 κιλά και 632 γραμμάρια κάνναβης. Το συγκεκριμένο πακέτο φέρεται να είχε αποσταλεί από Κύπρο στη Γερμανία όπου είχε κατασχεθεί από το Τελωνείο στις 21/10/2016 και επιστράφηκε στην Κύπρο μετά από αίτημα της Κυπριακής Αστυνομίας προς τις Γερμανικές Αρχές. Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.