ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατ' ιδίαν συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Πρόεδρο Σίσι και Πρωθυπουργό Τσίπρα

Κατ' ιδίαν συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Πρόεδρο Σίσι και Πρωθυπουργό Τσίπρα

Σε κατ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπτνέλ Φατάχ Αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη παρακάθισαν λίγο πριν τις 11 το μεσημέρι της Τρίτης 21/11 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Πρόεδρος Σίσι και Πρωθυπουργός Τσίπρας βρίσκονται στην Κύπρο για την πέμπτη Τριμερή Σύνοδο Κύπρου- Ελλάδας- Αιγύπτου.

Στο twitter του πριν από λίγο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε: "Κύπρος - Ελλάδα - Αίγυπτος. Η σημερινή (σ.σ. 21/11)μας συνάντηση εμβαθύνει και εμπεδώνει περαιτέρω τον τριμερή μηχανισμό συνεργασίας μας, ο οποίος αποτελεί πρότυπο εποικοδομητικής περιφερειακής συνεργασίας". Μετά την κατ ιδίαν συνάντηση οι τρεις ηγέτες θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες συνομιλίες με αντιπροσωπείες των χωρών τους και θα ακολουθήσει υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας. Ο Πρωθυπουργός Τσίπρας συνοδεύεται στην Κύπρο από τους Υπουργούς Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, την Υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και τον Υφυπέξ Τέρενς Κουϊκ. Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ και θα ακολουθήσει γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Προέδρου της Αιγύπτου και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top