Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Η «Κυρία» έχει μπροστά της δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και καλείται να το εκμεταλλευτεί για να επιστρέψει πίσω στα θετικά αποτελέσματα.
Τα ονόματα των αντιπάλων της αλλά και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται καθιστούν την Ανόρθωση φαβορί, όμως είναι παιχνίδια τα οποία κρύβουν παγίδες. Άλλωστε η ομάδα του Ρόνι Λέβι στον πρώτο γύρο έχασε βαθμούς από Νέα Σαλαμίνα και δυσκολεύτηκε αρκετά από Αλκή.
Η «Κυρία» καλείται να δει τα επόμενα δυο ματς σαν μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2 στα 2 κι αν την ευνοήσουν και τα αποτελέσματα της ΑΕΚ, γιατί όχι να μην ανεβεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις