ΠΑΦΟΣ: «Σκληρά καρύδια» ο 46χρονος και ο 35χρονος - Με κίνδυνο τη ζωή τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί τους δύο με το πιστόλι

ΠΑΦΟΣ: «Σκληρά καρύδια» ο 46χρονος και ο 35χρονος - Με κίνδυνο τη ζωή τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί τους δύο με το πιστόλι

Κίνδυνο διέτρεξαν τα μέλη της Αστυνομίας που συνέλαβαν 46χρονο και 35χρονο το πρωί της Δευτέρας 27/11, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένα αυτόματο πιστόλι «Scorpion», αριθμός φυσιγγίων και χρυσαφικών, αφού οι ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, νεότερη πληροφόρηση του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, αναφέρει ότι, όταν τα μέλη της Αστυνομίας χτύπησαν την πόρτα της οικίας του 46χρονου, οι δύο ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί -με κίνδυνο για τη ζωή τους, αφού οι ύποπτοι ήταν οπλισμένοι και διευθετημένοι να διαφύγουν- παραβίασαν την είσοδο. Οι δύο ύποπτοι στη συνέχεια προσπάθησαν να κρυφτούν σε άλλο δωμάτιο της οικίας όπου και συνελήφθησαν.

Οι δύο ύποπτοι φαίνεται να εμπλέκονται στη διάρρηξη χρυσοχοείου τον περασμένο Αύγουστο και σε τουλάχιστο μια υπόθεση κλοπή από κατάστημα ένδυσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Η Αστυνομία εξιχνίασε έγκλημα που δεν πρόλαβε να καταγγελθεί - Χειροπέδες σε 35χρονο και 46χρονο

Στα τεκμήρια που παρελήφθησαν από τους αστυνομικούς, εκτός από το πιστόλι και τα φυσίγγια, περιλαμβάνονται χρυσαφικά και είδη ένδυσης τα οποία φέρουν ακόμα τις ετικέτες με τη τιμή και τα στοιχεία τους.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE