ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Οκταήμερη στον 35χρονο και 46χρονο για το πιστόλι και τα χρυσαφικά

ΠΑΦΟΣ: Οκταήμερη στον 35χρονο και 46χρονο για το πιστόλι και τα χρυσαφικά

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εκδόθηκε από το Δικαστήριο Πάφου την Τρίτη 28/11 εναντίων των δύο προσώπων, ηλικίας 35 και 46, τα οποία συνελήφθησαν την Δευτέρα 27/11 σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής πιστολιού και εκρηκτικών υλών, διάρρηξης καταστήματος με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και απόπειρας διάπραξης κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει, διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 35 και 46 ετών, που συνελήφθησαν χθες (σ.σ. 27/11), για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής πιστολιού και εκρηκτικών υλών, διάρρηξης καταστήματος με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και απόπειρας διάπραξης κακουργήματος.

Οι δύο συνελήφθησαν χθες το πρωί (σ.σ. 27/11), στο διαμέρισμα του 46χρονου στην Πάφο, αφού εναντίον τους εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2017, στην επαρχία Πάφου.

Τη σύλληψή τους ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, αριθμός φυσιγγίων και μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων. Εντοπίστηκε επίσης μεγάλος αριθμός από είδη ένδυσης, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Στη συνέχεια μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε οικία φιλικού προσώπου του 35χρονου, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χρυσαφικών, τα οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.


Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top