ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα τους ξαναβγάλει από τη… «ναφθαλίνη»;

Θα τους ξαναβγάλει από τη… «ναφθαλίνη»;

Όπως θυμάστε, το… σίριαλ της απόκτησης του Αντρέ Τεϊσέιρα είχε αρκετά επεισόδια το περασμένο καλοκαίρι, μέχρι να ολοκληρωθεί και με τη βούλα η απόκτηση του από την ΑΕΛ.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μπαλταζάρ για το κέντρο της άμυνας, αφού εκεί έχει καθιερώσει το δίδυμο Μιτρέα-Λαφράνς, το οποίο τα πάει εξαιρετικά.

Μετράει μόλις μία συμμετοχή, στο ματς με τον Ερμή, όπου αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και είχε μάλιστα και πολύ καλή απόδοση!

Παραδόξως, δεν πήρε άλλη ευκαιρία από τότε, όμως λογικά ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον ξαναβγάλει κάποια στιγμή από τη “ναφθαλίνη”. Ο ίδιος πάντως συνεχιζει να δουλεύει σκληρά, περιμένοντας την επόμενη ευκαιρία του…

Είναι ίσως ο πιο αδικημένος παίκτης τη φετινή σεζόν, μαζί με τον Ζντραφκόσκι που επίσης μετράει μόλις μία συμμετοχή (παρότι κάποιοι λένε τα καλύτερα για τη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις, αλλά αυτός που ξέρει καλύτερα απ΄ όλους, είναι φυσικά ο προπονητής), όταν αγωνίστηκε για 23 λεπτά στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, εδώ και αρκετά παιχνίδια, με το ροτέισιον που κάνει ο Μπαλταζάρ τους έχει όλους στην “πρίζα” και αυτό έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο χορτάρι!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top