LIFESTYLE

Δυσαρεστήθηκε η Κύπρια παρουσιάστρια με το black χιούμορ του Τρύφωνος– Αποστομωτική η απάντησή της: «Αλλού αυτά!» - VIDEO

 Δυσαρεστήθηκε η Κύπρια παρουσιάστρια με το black χιούμορ του Τρύφωνος– Αποστομωτική η απάντησή της: «Αλλού αυτά!» - VIDEO

Ο παρουσιαστής του πιο αδύναμου κρίκου την χαρακτήρισε «Φλωρινιώτη» αφου έσκασε μύτη με παγιέτα και η Λεμεσιανή με υφάκι του απάντησε κάνοντας χρήση του ''ρόλου'' του...

Ένα επεισόδιο special του πιο αδύναμου κρίκου θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου οι τηλεθεατές του ΡΙΚ.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιού ο Τάσος Τρύφωνος δεν χαρίζεται στους επώνυμους παίκτες – φιλοξενούμενούς του.

Ανάμεσά τους ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο Αντρέας Πατσαλίδης, ο Νικολας Ιωαννίδης, η Μαρίνα Φιλιππίδου, ο Άλεξ Παναγή, η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Σταύρος Κωνσταντίνου και πολλοί άλλοι.

Κάποια στιγμή ο Τάσος Τρύφωνος σχολιάζει την ενδυματολογική επιλογή της Μαρίνας Φιλιππίδου, η οποία εμφανίστηκε με παγιέτα χαρακτηρίζοντάς της Φλωρινιώτη, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Αν μπορούσατε θα ρχοσασταν κι εσείς με την παγιέτα! Κύριε Τρύφωνος αλλού αυτά! Ξέρουμε πολύ καλά τον ρόλο σας!».

Και όπως ήταν επόμενο ο παρουσιαστής του πιο αδύναμου κρίκου δεν κάθισε με "σταυρωμένα και χέρια", και λέγοντας την τελευταία λέξη την αποκάλεσε «γλωσσού».

Το επεισόδιο θα μεταδοθεί την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΚΥΦΑ.

Δείτε το ξεκαρδιστικό τρέιλερ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top