ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Δεν θεωρείται λήξαν το θέμα – Αποφασίζει ο Γ. Εισαγγελέας

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Δεν θεωρείται λήξαν το θέμα – Αποφασίζει ο Γ. Εισαγγελέας

Το θέμα με τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού εθνοφρουρού από τον διοικητή της μονάδας του στην Λεμεσό, δεν πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Κι αυτό γιατί εκκρεμεί η απόφαση του Κώστα Κληρίδη. Ο φάκελος της υπόθεσης έχει παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πιθανότατα εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο κ. Κληρίδης θα αποφανθεί κατά πόσον προκύπτουν ποινικές ευθύνες ή όχι.

Πάντως, μετά τη μαρτυρία του κληρωτού στρατιώτη, υπήρξαν -σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον ημερήσιο Τύπο- καταθέσεις που παρουσίαζαν διαφορετική εκδοχή για το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE