ΠΥΛΑ: Άγνωστοι έριξαν περιτοίχισμα μάντρας και έφυγαν με 33 αρνιά

ΠΥΛΑ: Άγνωστοι έριξαν περιτοίχισμα μάντρας και έφυγαν με 33 αρνιά

Συνολικά 33 αρνιά αξίας περίπου 4 χιλιάδων ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από μάντρα στην Πύλα ιδιοκτησίας κατοίκου Πύλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τα μεσάνυκτα της 1ης Δεκεμβρίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από κάτοικο Πύλας ότι την ίδια μέρα και μεταξύ των ωρών 22.00 – 23.45, άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν από τη μάντρα που διαθέτει στην περιοχή «Γλυτζιά μοσφιλιά» στην Πύλα, 33 αρνιά, αξίας 120 ευρώ το καθένα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και των Ειδικών Καθηκόντων οι οποίοι ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι πέτυχαν είσοδο στη μάντρα αφού έριξαν το εξωτερικό περιτοίχισμα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE