ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αήττητο και η δυναμική του κόσμου!

Το αήττητο και η δυναμική του κόσμου!

Την Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει η Ανόρθωση αύριο (3/12) στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με μοναδικό σκοπό την νίκη και την κατάκτηση των τριων πόντων.

Ο Ρόνι Λέβι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Πράνιτς και Καμαρά σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ και αυτές οι απουσίες είναι πολύ σημαντικές. Για αντικαταστάση του Κροάτη αμυντικού εκτός απροόπτου προορίζεται ο Κώστας Πηλέας ενώ φαβορί για να πάρει την θέση του Καμαρά είναι ο Άλβες. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει και την υποστήριξη των οπαδών της καθώς ειδικά φέτος το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μαζεύει αρκετό κόσμο που αποτελεί την δύναμη της Κυρίας.

Η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητό της σε ακόμη ένα παιχνίδι που μπορεί να φαντάζει το φαβορί όμως δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα θα επιδιώξει το βαθμολογικό κέρδος και δεν θα πάει στο παιχνίδι για να χάσει με κάτω τα χέρια. Η ομάδα του Λέβι οφείλει να παρουσιαστεί πειθαρχημένη και σοβαρή στις τέσσερις γραμμές, να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες βρει και να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς.

Στο κεφάλαιο κόσμος, όπως σας είπαμε και πριν είναι πολύ σημαντικό για την Κυρία που ειδικά φέτος ο κόσμος είναι πιο κοντά από ποτέ. Στην αυριανή (3/12) αναμέτρηση θα δώσουν το παρών τους και θα επιδιώξουν να ωθήσουν την ομάδα τους σε μια ακόμη νίκη και να την στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top