Το παρασκήνιο των παραιτήσεων…

Το παρασκήνιο των παραιτήσεων…

Δυο παραιτήσεις έφερε η χθεσινή μέρα στον Ολυμπιακό. Του προπονητή Χρύση Μιχαήλ, βασικά ήταν πρόθεση, για να… διαπιστώσει την αντίδραση της διοίκησης. 

Από τη στιγμή που βγήκε ο πρόεδρος Σεραφείμ και είπε ότι δεν την κάνουν αποδεκτή, δεν νομίζουμε να αλλάξουν τα πράγματα στη σημερινή συνεδρία.

Δεν ήταν τόσο η ήττα που δέχθηκε χθες ο Ολυμπιακός από τη Δόξα, που οδήγησε τον Χρύση Μιχαήλ στην απόφαση να θέσει εαυτόν ενώπιον της διοίκησης. Είναι άλλα πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα, τα οποία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία της. Πληρωμές παιχτών και άλλα. 

Ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Πέτρου, όπως πληροφορείται η στήλη, οι λόγοι αρχής που επικαλέστηκε για τη δική του παραίτηση, σχετίζονται με την απόφαση του Προέδρου Σεραφείμ να προκαταλάβει όλη τη διοίκηση πριν κάτσει σε συνεδρία…  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE