ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάδος ανακύκλωσης «σπρώχνει» τους πεζούς λίγα εκατοστά από διερχόμενα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάδος ανακύκλωσης «σπρώχνει» τους πεζούς λίγα εκατοστά από διερχόμενα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έβαλαν κάλαθο ανακύκλωσης σε πεζοδρόμιο και άφησαν μόνο μερικά εκατοστά για τους πεζούς.

Ερωτηματικά προκαλεί η εικόνα που δημοσίευσε πολίτης, την Κυριακή 3/12 στην ομάδα του Facebook, «Παράπονα Λεμεσού» και δείχνει δύο γυναίκες να προσπαθούν να χωρέσουν μεταξύ κάδου ανακύκλωσης και σταθμευμένου οχήματος.

Χωρίς να είναι ξεκάθαρο που ακριβώς βρίσκεται ο συγκεκριμένος κάδος , όσοι λεμεσιανοί δουν τη φωτογραφία, μπορούν να υποθέσουν ότι είναι στη λεωφόρο Μακαρίου στην Λεμεσό.

Αδιαμφισβήτητα, οι πολίτες πρέπει να ανακυκλώνουν και καλό είναι να υπάρχουν όσο το δυνατό περισσότερα σημεία με τους σχετικούς κάδους, αλλά πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και η ασφάλεια των πολιτών.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE