Πρώτη φορά για φέτος…

Πρώτη φορά για φέτος…

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο (περισσότερα ΕΔΩ) για το παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, εκεί όπου οι «πορτοκαλί» θα «παλέψουν» για καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Ντόρτμουντ που αγωνίζεται στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι ώστε να συνεχίσουν στο Europa League.

Στις επιλογές του Γιώργου Δώνη για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν βρίσκεται ο Ιωάννου παρόλο που έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και τη Δευτέρα (4/12). Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, προφανώς θα ταξιδέψει για να μπει σιγά-σιγά στο κλίμα, με σκοπό να κάνεις τις πρώτες του συμμετοχές αργότερα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE