ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 39χρονος ξεπέρασε τα 200 χλμ. και κατέληξε στην φυλακή!

ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 39χρονος ξεπέρασε τα 200 χλμ. και κατέληξε στην φυλακή!

Ποινή φυλάκισης ενός μήνα επιβλήθηκε σε 39χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2017 τα έκανε όλα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, παρά την έξοδο προς Δένεια.

Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! Έτρεχε με 207 χλμ την ώρα κι όταν αστυνομικοί στην έξοδο για την Δένεια του έκαναν σήμα να σταματήσει, ξέφυγε εντελώς.

Άρχισε να προσπερνά αυτοκίνητα για να μην ανακοπεί από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, ενώ καταλάμβανε και τις δυο λωρίδες κυκλοφορίας. Σε μια περίπτωση μάλιστα όπως σημειώνει η δημοσιογράφος Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης»), κινδύνευσε να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αντίθετη λωρίδα.

Επίσης, ανάγκαζε άλλα οχήματα να βγαίνουν εκτός δρόμου. Από την Δένεια έφθασε μέχρι το Ακάκι και εισήλθε στο χωριό χωρίς να ελατώσει ταχύτητα μέχρι να τον ανακόψει η Αστυνομία.
Επιπλέον, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας πέραν από έναν μήνα φυλάκιση, αποφάσισε να τον τιμωρήσει 10 βαθμούς ποινής, στέρηση δικαιώματος οδήγησης για έναν μήνα, και υπογραφή προσωπικής εγγύησης 1.000 ευρώ για δυο χρόνια.

Στην έκθεση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι έκανε χρήση κοκαΐνης από την ηλικία των 16 ετών. Σύμφωνα πάντα με την έκθεση, λόγω της χρήσης ουσιών, ενίοτε γίνεται βίαιος προς την σύζυγό του. Παρακολουθείται από ψυχίατρο ενώ συντηρείται από δημόσιο βοήθημα. Ούτε ο ίδιος, ούτε η σύζυγός του εργάζεται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE