Οι Μπακς βρήκαν απίθανο τρόπο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Γιάννη (pic)

Οι Μπακς βρήκαν απίθανο τρόπο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Γιάννη (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τα 23 του χρόνια και οι Μιλουόκι Μπακς με ένα σμπάρο πέτυχαν δυο… τρυγόνια. Του ευχήθηκαν και ταυτόχρονα… έκαναν την κίνηση τους για να το εκμεταλλευτούν εμπορικά!

Στις 6 Δεκεμβρίου του 1994 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε το πρώτο φως αυτού του κόσμου σε μία φτωχογειτονιά της Αθήνας, με τους γονείς του να έρχονται στη χώρα μας μόλις τρία χρόνια νωρίτερα από την Νιγηρία.

Ο Γιάννης αγάπησε το μπάσκετ από μικρή ηλικία και έκανε τα πρώτα του βήματα στα Σεπόλια, όπου μεγάλωσε, για να αγωνιστεί αργότερα στον Φιλαθλητικό. Εκεί τα… μάτια του NBA έπεσαν πάνω του και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία.

Σήμερα ο Γιάννης κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες και στην Αμερική, αποτελώντας την καλύτερη… διαφήμιση για τη χώρα μας, καταφέροντας να γεμίζουν τα στάδια στις ΗΠΑ από ομογενείς!

Φυσικά στα γενέθλια του έσπευσαν να του ευχηθούν πολλοί διάσημοι (και όχι μόνο) με τους Μπακς να μην αποτελούν έκπληξη. Μάλιστα, με αφορμή τα 23α γενέθλια του Γιάννη έκαναν και μία… προσφορά.

Με 23 δολάρια, οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να παρακολουθήσουν 2 παιχνίδια των “ελαφιών”! Δυο σε… ένα δηλαδή.

 

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE