ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε το πρώτο σετ ο Παφιακός, αλλά…

Κέρδισε το πρώτο σετ ο Παφιακός, αλλά…

Δεν τα κατάφερε ο Παφιακός στην πρεμιέρα του στη φάση των 16 τελικών (32 ομάδες) του CEV Challenge Cup Ανδρών. Η ομάδα της Πάφου ηττήθηκε με 1-3 από την Εσθονική Parnu VK στην αίθουσα «Αφροδίτη».

Πλέον οι Παφίτες που κέρδισαν το πρώτο σετ, θα ψάξουν την ανατροπή των δεδομένων στην Εσθονία, αφού πλέον θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσουν την πρόκριση σε τάι – μπρέικ.

O Παφιακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα προηγήθηκε με 04-03, αλλά οι Εσθονοί αντέδρασαν και πέρασαν μπροστά με 07-08, αλλά οι Παφίτες ανέκτησαν το προβάδισμα 13-11.

Με ένα καλό σερί η ομάδα του Καμπερίδη πήρε αέρα τεσσάρων πόντων 18-14 δείχνοντας ότι πατούσε καλύτερα στο παρκέ. Οι Εσθονοί δεν τα παράτησαν και μείωσαν 20-19 με δικό τους σερί και ισοφάρισαν 23-23.

Το σετ οδηγήθηκε στους έξτρα πόντους και μετά από μάχη ο Παφιακός έδειξε ψυχικά αποθέματα κερδίζοντας 28-26 σε 32 λεπτά. Πρώτο «βιολί» για τους Παφίτες ήταν ο Σέρβος Ιβάν Τοντόροβιτς.

Στην απόλυτη ισορροπία ήταν και το δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να είναι αρχικά ισόπαλες 05-05, αλλά τους «κόκκινους» να ξεφεύγουν 10-12 και λίγο αργότερα 13-16 και διατηρούσαν το +3.

Η ομάδα μας όμως δεν άφησε την ομάδα της Parnu να ξεφύγει και άλλο αφού μείωσε σε 18-19. Οι Εσθονοί ήταν «σκληρό καρύδι» και κρατούσαν το μικρό σκορ ασφαλείας και κέρδισαν το σετ με 22-25 σε 29 λεπτά ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.

Δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό με την έναρξη του τρίτου σετ αφού οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ 07-08 στο πρώτο τεχνικό τάιμ – άουτ. Η ομάδα της Εσθονίας διατηρούσε το προβάδισμα 14-18 βάζοντας δύσκολα σε αυτό το σημείο στον Παφισκό.

Οι Εσθονοί ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν 20-24 για να κερδίσουν με 21-25 σε 26 λεπτά και να προηγηθούν με 1-2 ανατρέποντας το σκορ. Για τον Παφιακό εμφανίστηκαν ανεβασμένοι οι Ασπιώτης και Παπαδόπουλος.

Οι Εσθονοί μπήκαν εντυπωσιακά στο τέταρτο σετ και αιφνιδίασαν τον Παφιακό. Η ομάδα της Parnu προηγήθηκε 01 -08 για να αυξάνει συνεχώς το σκορ.

Αφού οι «κόκκινοι» εξασφάλισε διαφορά 10 πόντων 12-22 κέρδισαν το σετ με 17-25 και τον αγώνα με 1-3.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ – PARNU VK 1-3 Σετ: 28-26, 22-25, 21-25, 17-25.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Ευσταθίου, Τοντόροβιτς, Ντίας, Παπαδόπουλος, Οικονομίδης, Ασπιώτης – Λίμπερο: Αντωνίου – Aλλαγές: Κωνσταντινίδης.

PARNU VK (Α. ΚΙΛ): Λέπικ, Βασκέλις, Νασσάρ, Πάλμαρ, Κιλ, Σάαρ – Λίμπερο: Mάαρ – Αλλαγές: Γιούτσνεβιτς.

Πηγή: volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top