ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παιδί του Απόλλωνα ο κίπερ που «ψώνισε» τον Ντόσσα!

Παιδί του Απόλλωνα ο κίπερ που «ψώνισε» τον Ντόσσα!

Ένας από τους πολλούς παίχτες που… δάνεισε ο Απόλλωνας σε άλλες ομάδες, μικρότερου βεληνεκούς, είναι ο Παναγιώτης Παναγιώτου. 

Μιλάμε για τον 20χρονο τερματοφύλακα της Αγίας Νάπας, ο οποίος “έπιασε” το πέναλτι του Ντόσσα Τζούνιορ στο 83′, διατηρώντας το 2-1. Mε την ομάδα της Ελεύθερης Αμμοχώστου, να καταφέρνει να “πετάει” εκτός Κυπέλλου την ΑΕΛ. 

Πέρσι ο Παναγιώτου ήταν δανεικός στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούσε να μείνει και φέτος εκεί με το ίδιο καθεστώς. Επειδή η ομάδα της Λευκωσίας λόγω του εμπάργκο μετεγγραφών, δεν είχε το δικαίωμα το καλοκαίρι να εγγράψει παίχτες άνω των 19 χρόνων. 

Ο Παναγιώτου δεν είναι βασικός τερματοφύλακας στην Αγία Νάπα. Είναι δεύτερος πίσω από τον Αντρέα Κίττο (πέρσι ήταν στην ΑΕΛ), αλλά χθες του έδωσε την ευκαιρία να γράψει λεπτά συμμετοχής ο Μάριος Κκαράς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top