ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρήκε τον νέο προπονητή του Νεϊμάρ (pics)

Βρήκε τον νέο προπονητή του Νεϊμάρ (pics)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις αυτό το καλοκαίρι με την απόκτηση των Νεϊμάρ και Εμπαπέ και το γεγονός αυτό την έχει κάνει πανίσχυρη εντός γηπέδου αλλά και αρκετά…απαιτητική έξω από αυτό.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς τα τελευταία 24ωρα, με το κλίμα να έχει γίνει εξαιρετικά βαρύ για τον Ουνάι Έμερι για το γεγονός πως η ομάδα του μετράει δύο συνεχόμενες ήττες μέσα σε λίγες ημέρες, από Στρασμπούρ (πρώτη στη League 1) και Μπάγερν Μονάχου (πρώτη στο Champions League).

“Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν γίνεται να χάνεις 3-1 εδώ”, είχε πει μετά την ήττα στο πρωτάθλημα ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί ενώ η σημερινή “Equipe” έχει ως τίτλο “Να ξαναβρεί την φλόγα” και κατηγορεί παράλληλα τον Ισπανό πως “δεν βρίσκει σωστές απαντήσεις σε σημαντικά παιχνίδια, δείχνοντας τα όριά του”.

 Επιπλέον το ίδιο μέσο επισημαίνει πως “αρκετά μέλη της διοίκησης δεν τον θεωρούν ικανό να κατακτήσει το Champions League φέτος οπότε είναι πιθανό να γίνει αλλαγή στον πάγκο αυτό το χειμώνα…”.

Τα γαλλικά ΜΜΕ δεν μένουν όμως μόνο στα μαύρα σενάρια περί αποχώρησης του Έμερι αλλά προχωρούν μερικά βήματα παραπέρα, αποκαλύτποντας τη λίστα με τους “εκλεκτούς” για τον πάγκο των Παριζιάνων.

 Σύμφωνα με την “Equipe” σε αυτή βρίσκονται οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Ντιέγκο Σιμεόνε, Αντόνιο Κόντε και Ζοζέ  Μουρίνιο, με το ρεπορτάζ  να καταλήγει πως ο τεχνικός της Γιουβέντους είναι εκείνος που έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης του Αλ Κελαϊφί…

Πηγή: www.contra.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Έφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Έφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε σήμερα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τον Εμίρη του Κατάρ Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, o ο οποίος έφθασε στην Κύπρο το απόγευμα, για επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top