Μετά Βαΐων και κλάδων οι βραβεύσεις των «θρύλων» του Απόλλωνα (video)

Μετά Βαΐων και κλάδων οι βραβεύσεις των «θρύλων» του Απόλλωνα (video)

«Ο Απόλλωνας παραδοσιακά τιμά και αναγνωρίζει τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την ομάδα μας στην ανάδειξη της και πέραν της Κύπρου». Με αυτή τη μικρή αλλά ουσιαστική πρόταση ξεκίνησε η διαδικασία των βραβεύσεων σε εκείνους που επέλεξε η διοίκηση των «κυανολεύκων» να τιμήσει πριν τη «μάχη» με την Έβερτον στο τελευταίο ματς για τους ομίλους του Europa League.

Οι Γκιέ, Γκαστόν Σανγκόι, Ρασίντ Χαμντανί, και Ρομπέρτο Γκαρσία τιμήθηκαν δυστυχώς μπροστά σε λίγο κόσμο που βρίσκεται στο ΓΣΠ, για την αναμέτρηση με τα «ζαχαρωτά» που αναμένεται να κλείσει ένα σπουδαίο οδοιπορικό που ξεκίνησε τον Ιούλιο με αντίπαλο τη Ζάρια στη Μολδαβία.

Δείτε το video με όσα έγιναν:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE