ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα προβλήματα του Ιδιάκεθ και οι σκέψεις ενόψει Ολυμπιακού

Τα προβλήματα του Ιδιάκεθ και οι σκέψεις ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είδε όλους του τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται στον μέγιστο βαθμό απέναντι στην Ομόνοια. Ακόμη και αυτοί που κλήθηκαν να δώσουν λύσεις (π.χ. Αντωνιάδης) ήταν εξαιρετικοί.

Πλέον η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Μόνο έτσι θα μπορέσει η ΑΕΚ να παραμείνει στην κορυφή, αλλά και να συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθεια της για τον τίτλο.

Άλλωστε, παιχνίδια τύπου… Ολυμπιακού επιβάλλεται να τα κερδίζει η ΑΕΚ για να μην χάσει έδαφος εκεί που δεν το περιμένει.

Ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής ο Ιδιάκεθ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Μοϊσόφ, όμως μάλλον δεν θα είναι και ο μοναδικός που θα είναι εκτός.

Χέφελ και Τέτε ακολούθησαν και σήμερα (7/12) ατομικό πρόγραμμα και θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δυο προπονήσεις αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Πιο δύσκολο να προλάβει είναι για τον Χέφελ που ίσως μείνει και πάλι εκτός.

Απ’ εκεί και πέρα σίγουρη θεωρείται μία αλλαγή για τον Ιδιάκεθ, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκουράσει τον Λαρένα. Στόχος του είναι να έχει όλη την ομάδα «φρέσκια» και έτοιμη ενόψει των επόμενων αγώνων που ακολουθούν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top