ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «σπίτι» της… να την οδηγήσει στην κορυφή!

Το «σπίτι» της… να την οδηγήσει στην κορυφή!

Η Ανόρθωση για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί στο «σπίτι» της, όμως αυτή την φορά θα ψάξει το τρίποντο και τη νίκη απέναντι στην Αλκή Ορόκλινης.

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Τα θετικά αποτελέσματα, αλλά και η βαθμολογική θέση της «Κυρίας» δίνουν τον απαραίτητο αέρα ψυχολογίας στους ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι που χρειάζονται, έτσι ώστε να συνεχίσουν την πετυχημένη πορεία τους στον φετινό μαραθώνιο που άρχισαν από το ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μπροστά της έχει έναν αντίπαλο ο οποίος στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι την εφετινή χρονιά της έβαλε δύσκολα (χρειάστηκε το αυτογκόλ του Στρατηλάτη στα τελευταία λεπτά για να νικήσει η “Κυρία”), συνεπώς θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι εάν δεν θέλουν να πέσουν θύματα έκπληξης.

Η «Κυρία» με μια ενδεχόμενη νίκη της κόντρα στους «κυανέρυθρους» σίγουρα θα εκμεταλλευτεί σίγουρα τα αποτελέσματα από τα ντέρμπι της Δεύτερας (ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια – Απόλλωνα) για να ανοίξει την «ψαλίδα» της διαφοράς από τους συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος.

Επίσης το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι με τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Σάββα Δαμιανόυ θα ανέβει (ξανά) στην κορυφή της βαθμολογίας βάζοντας παράλληλα έξτρα πίεση στην ΑΕΚ Λάρνακας η οποία θα τα πει την Κυριακή εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, περιμένοντας κάποιο «στραβοπάτημα».

Όσον τα αφορά αγωνιστικά δεδομένα,αναμένεται να δούμε μια διαφορετική Ανόρθωση, με τον Ισραηλινό να ετοιμάζεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με το τελευταίο της ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Αρτυματάς αναμένεται να πάρει τη θέση του Ντουγκλάο, ο Πράνιτς τη θέση του Μπανταλόφσκι, ο Οικονομίδης τη θέση του Γκάντζεφ, ο Αμπντουλάγιεφ ή ο Σισέ τη θέση του Παλάνκα και ο Καμαρά τη θέση του Άλβες. Επομένως είναι φανερό ότι η «Κυρία» θα είναι πολύ διαφορετική.

Εκεί και ο κόσμος…

Ο Κόσμος αναμένεται να δώσει ξανά βροντερό παρών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι Ανορθωσιάτες βλέποντας την ομάδα τους να παίζει ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα τους δίνει το κίνητρο να πηγαίνουν στο γήπεδο.

Πάντως το Σαββάτο το βράδυ οι Διοικούντες του Βαρωσιώτικου συλλόγου περιμένουν έναν σημαντικό αριθμό οπαδών στις κερκίδες, με τον κόσμο να είναι έτοιμος να δώσει «μάχη» για να σπρώξει την ομάδα του προς τη νίκη.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top