ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στον Όλυμπο: Νεκρός ο ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στον Όλυμπο: Νεκρός ο ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων

Νεκρός είναι ο ένας από τους δύο ορειβάτες, για τους οποίους είχε στηθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού στον Όλυμπο από άνδρες της Πυροσβεστικής το Σάββατο 9/12.

Σύμφωνα με την Ελληνική αστυνομία, ο νεαρός ορειβάτης, ο οποίος έπεσε από μονοπάτι σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός», ανασύρθηκε νεκρός.

Ο δεύτερος ορειβάτης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο στη θέση Πριόνια.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δίου-Ολύμπου.

Σύμφωνα μάλιστα με το pieriki.blogspot.gr, ο δεύτερος ορειβάτης, ένας 25χρονος Έλληνας που είχε πέσει σε χαράδρα 200 μέτρων, ήταν εκείνος που είχε καλέσει σε βοήθεια την Πυροσβεστική...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE