«Κήδεψαν» τον Λιλλήκα – «Θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη», λέει το Επιτελείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κήδεψαν» τον Λιλλήκα – «Θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη», λέει το Επιτελείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια περίεργη αίσθηση χιούμορ είχαν ανεγκέφαλοι που αποφάσισαν να «κηδέψουν» τον υποψήφιο πρόεδρο και πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργο Λιλλήκα.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Έφτιαξαν, λοιπόν, στα πρότυπα των κηδειών που αναρτούνται στις εφημερίδες, την «κηδεία» του Γιώργου Λιλλήκα. Όπως καταγγέλλει το Επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, «η αισχρή και προκλητική ανάρτηση που αφορά αναγγελία κηδείας του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ελεύθερης έκφρασης και της ανοχής».


Μάλιστα, η καταγγελία περιέχει την «υπόσχεση» ότι «οι λασπολόγοι, οι συκοφάντες και οι κουκουλοφόροι του Facebook αλλά και όσοι ενδεχομένως του καλύπτουν θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη», νοώντας ότι το Επιτελείο έχει προβεί σε καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Όπως και να ’χει, ακόμα και το μαύρο χιούμορ έχει τα όριά του, εκτός και αν κάποιοι επιδιώκουν να ρίξουν τόσο χαμηλά το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν την έλλειψη επιχειρημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE