ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία: Μάνα και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες – Είχαν συγκλονίσει όταν εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ανείπωτη τραγωδία: Μάνα και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες – Είχαν συγκλονίσει όταν εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δύσκολο να βρεις λόγια για να περιγράψεις την οικογενειακή τραγωδία που είδε τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας. Δύο γυναίκες είδαν στα μάτια τον καρκίνο, πάλεψαν και έφυγαν από τη ζωή με το κεφάλι ψηλά και το χαμόγελο στα χείλη/.

 

Η 52χρονη Λένα Παλάσκα Χαριτοπούλου έφυγε από τη ζωή, έχοντας δώσει με αξιοπρέπεια τη μάχη με τον καρκίνο, επί 20 συναπτά έτη. Λίγο καιρό πριν φύγει, είχε δημοσιεύσει ευχαριστήριο μήνυμα προς τους γιατρούς του νοσοκομείου ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ και τις νοσηλεύτριες στον 9ο όροφο, γιατί όπως η ίδια είχε πει, έδιναν τον κοινό τους αγώνα για τη ζωή.
Η Λένα δεν άντεξε στον επιθετικό καρκίνο και έφυγε από τη ζωή την 1η Οκτώβρη του 2017. 

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017, απεβίωσε και η 29χρονη κόρη της Κωνσταντίνας. Της είχε διαγνωσθεί, τον Ιούλιο του 2016, επιθετικός καρκίνος. Άφησε πίσω της ένα παιδάκι τριών ετών. 

Οι δυο γυναίκες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία αλλά είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν στήριξαν η μια την άλλη και πάλεψαν με την επάρατη νόσο μέχρι και την τελευταία τους ανάσα σε αυτή τη ζωή, γράφει το τοπικό μέσο neapierias.gr



Ο καρκίνος είχε χτυπήσει άλλες τρεις φορές την ίδια οικογένεια και πιο συγκεκριμένα τη μητέρα της 52χρονης, την αδελφή της και την πεθερά της. 

Τον προηγούμενο χρόνο οι δύο γυναίκες είχαν μιλήσει στην τηλεοπτική εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όπου εξήγησαν πως μοιάζει η ζωή τους με τον καρκίνο. Την ασθένεια στην Κωνσταντίνα είχε αποκαλύψει ιατρικός έλεγχος ρουτίνας, λόγω βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού. 

Τότε η γυναίκα είχε αποκαλύψει ότι ο μεγαλύτερος πόνος της ήταν όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο και η κόρη της:

«Όταν το έμαθα πόνεσα όσο πονούσα και στις χημειοθεραπείες. Και όταν πονάει η ψυχή σου είναι χειρότερο απ' όταν πονά το σώμα σου». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top