ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σισέ: «Αυτο ζητώ από τον κόσμο μας…» (video)

Σισέ: «Αυτο ζητώ από τον κόσμο μας…» (video)

Δείτε τι δήλωσε ο Ιβοριανός επιθετικός της Ανόρθωσης, Σεκού Σισέ, μετά την παραλαβή του βραβείου του Stoiximan.gr MVP για το παιχνίδι της “Κυρίας” με την Αλκή.

Αναλυτικά:

Για την ανάδειξη του ως Stoiximan MVP: «Είμαι χαρούμενος που αναδείχτηκα Stoiximan MVP στο παιχνίδι με την Αλκή, καθώς επανήλθα στο αρχικό σχήμα μετά από περίπου έξι εβδομάδες και βοήθησα με το γκολ μου, για να φτάσει η ομάδα μου στη νίκη».

Για τον αγώνα με την Αλκή: «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την Αλκή και θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε.

Σε τέτοιου είδους αγώνες όταν δεν σκοράρεις γρήγορα, τα παιχνίδια γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και αυτό φάνηκε, καθώς η Αλκή είναι μία αρκετά καλή ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ, δεν χάσαμε τη συγκέντρωση μας και πρώτα με το δικό μου γκολ και ακολούθως με το τέρμα του Αράζ, πήραμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Μπορεί ο Άρης να μην είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο, αλλά όπως έχουμε δει, η κάθε ομάδα που αγωνίζεται με την Ανόρθωση, παλεύει και δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Από τη δική μας πλευρά, μοναδικός μας στόχος στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο της Ανόρθωσης είναι να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και να συνεχίζει να την στηρίζει με τον ίδιο τρόπο που το κάνει όλο αυτό τον καιρό».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top