Το φιλοδώρημα των 2.000 δολαρίων για… Καλά Χριστούγεννα

Το φιλοδώρημα των 2.000 δολαρίων για… Καλά Χριστούγεννα

Χαρούμενα Χριστούγεννα θα κάνουν οι εργαζόμενοι ενός εστιατορίου που δέχτηκαν ένα υπέροχο δώρο από έναν ανώνυμο πελάτη, ο οποίος θέλησε να τους χαροποιήσει ενόψει γιορτών.

 

Ο πελάτης, αφού απόλαυσε το πρωινό του, στο εστιατόριο στο Scottsdale των ΗΠΑ άφησε ένα φιλοδώρημα αξίας 2.000 δολαρίων, με τη σημείωση ότι είναι για όλους τους εργαζόμενους και με την ευχή να περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα.

 Στην απόδειξη υπήρχε γραμμένο ένα μήνυμα με την ευχή «Καλά Χριστούγεννα» και το εξής κείμενο: «Παρακαλώ μοιραστείτε τα με όλο το προσωπικό».

Κάθε εργαζόμενος που είχε βάρδια το προηγούμενο Σάββατο γύρισε σπίτι του με 200 δολάρια επιπλέον. Η σερβιτόρα που εξυπηρέτησε τον γενναιόδωρο πελάτη πήρε το ποσό των 400 δολαρίων.

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.