Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Μια πιπίλα βρισκόταν στον πάγκο της κουζίνας και με μια κίνηση ο σκύλος την έπιασε και την κατάπιε. Η επίσκεψη στον κτηνίατρο και συγκεκριμένα όσα βρέθηκαν στο στομάχι του σκύλου θα έδιναν την απάντηση. Μέσα σε αυτό βρέθηκαν όχι μία, όχι δύο, αλλά 21 πιπίλες του μωρού.
Η Dovey είχε καταπιεί τις πιπίλες και, όπως ανέφερε το ζευγάρι στον κτηνίατρο, πέρα από λίγους εμετούς, η σκυλίτσα τους δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα.

Αρχικά, ο κτηνίατρος περίμενε να βρει επτά με οχτώ πιπίλες στο στομάχι της Dovey, η εγχείρηση όμως έδειξε άλλα.
Πλέον η Dovey αναρρώνει και έχει ήδη επιστρέψει σπίτι της. Πάντως, με ένα μήνυμα στο Facebook, ο κτηνίατρος προειδοποίησε: «Τα σκυλιά τρώνε τα πάντα, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε ηλικία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




