ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι μεταγραφικές σκέψεις του Ρόκα!

Οι μεταγραφικές σκέψεις του Ρόκα!

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ΑΕΚ των δύο Κύπριων παικτών, Μυτίδη σε Κέρκυρα και Εγγλέζου σε Άρη, δημιουργούν το ενδεχόμενο να προχωρήσει η Λαρνακιώτικη ομάδα σε μεταγραφή.

Από εκεί που φαινόταν πως δεν θα προέκυπτε κάτι στο θέμα ενίσχυσης τον Ιανουάριο, οι πρόσφατες εξελίξεις με τους δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές δημοουργούν, πλέον, αυτό το σκηνικό.

Ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα, το ψάχνει και εάν δεν είναι με Κύπριο παίκτη η μεταγραφική κίνηση που θα γίνει, τότε αυτή δεν αποκλείεται να είναι με περίπτωση ξένου – κοινοτικού ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών, για να μην χρειαστεί να φύγει κάποιος άλλος παίκτης που είναι στον κατάλογο Α.

Με προβλήματα περιμένει τους «φτεροπόδαρους»

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου συνεχίζεται με αγωνιστικά προβλήματα για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ.  Πέρα της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες, Λαμπάν, δεν υπολογίζονται ούτε οι Τρουγιόλς και Χέφελ, μιας και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να προπονηθούν ούτε την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top