ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Προέκυψε μαρτυρία εναντίον 50χρονου – Γραφεία εταιρειών στεγάζονται μόνο στην πολυκατοικία

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Προέκυψε μαρτυρία εναντίον 50χρονου – Γραφεία εταιρειών στεγάζονται μόνο στην πολυκατοικία

Στην εκπομπή «Πρωινό δρομολόγιο» στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ μίλησε το πρωί της Δευτέρας 18/12 ο ο βοηθός υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ο οποίος ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην υπόθεση για την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 17/12.

Ο κ. Στυλιανού ανάφερε ότι προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου ηλικίας 50 ετών, ο οποίος και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σχετικά με τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο κ. Στυλιανού ανάφερε ότι πρόκειται για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και όχι για χειροβομβίδα, ενώ σημείωσε ότι λόγω της κατασκευής του, εκτοξεύθηκαν θραύσματα.

Ερωτηθείς ο κ. Στυλιανού για τον τραυματισμό του 36χρονου ενοίκου παρακείμενης πολυκατοικίας, ανάφερε ότι συνέβη λόγω του ότι την ώρα της έκρηξης, βρισκόταν στην βεράντα του διαμερίσματός του και τραυματίστηκε όταν έσπασαν τα τζάμια.

Τέλος, ανάφερε ότι στην πολυκατοικία όπου τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, στεγάζονται μόνο γραφεία εταιρειών, ενώ αντικείμενο διερεύνησης είναι ο στόχος τον δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE