VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη
Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.
Ο Χρύσης Μιχαήλ, ήθελε να προφυλάξει τον Ίσλι Χίντι (έχει δυο κίτρινες), μήπως και τον χάσει στον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.
Ικανοποιητικά στάθηκε κάτω από την εστία των μαυροπρασίνων ο Κωνσταντίνου. Δεν φαινόταν να τρέμουν τα πόδια του, παρότι είχε απέναντι του την πιο… φοβητσιάρικη επιθετικά ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.
Παραβιάστηκε η εστία του από δυο πέναλτι, ενώ στο πέμπτο γκολ στάθηκε άτυχος, αφού μετά το σουτ του Ζοάο Πέδρο στο δοκάρι, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του και πήγε στα δίχτυα.
Να προσέξουν οι… σκάουτερ τερματοφυλάκων τον νεαρό τερματοφύλακα, επειδή έχει μεγάλες προοπτικές ανέλιξης.
Απο ποδοσφαιρική οικογένεια…
Ο πατέρας του Στυλιανού, Kώστας Κωνσταντίνου, έπαιξε στον Απόλλωνα πριν αρκετά χρόνια. Δεν ήταν τερματοφύλακας ο πατέρας του, αλλά επιθετικός, είχε τρομερή έφεση στο σκοράρισμα, τις χρονιές που έπαιζε στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας.
Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στις μικρές ηλικίες. Για μερικούς μήνες ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, στο διάστημα που ήταν προπονητής ο Νικόλας Μαρτίδης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις