Η ΑΕΛ για Πέσιτσε

Η ΑΕΛ για Πέσιτσε

Η ΑΕΛ αναφέρεται στον χαμό του πρώην παίκτη και βοηθού προπονητή της, Γιόζεφ Πέσιτσε.

Αναλυτικά:

«Μία μεγάλη δόξα του ποδοσφαίρου, αλλά και της ομάδας μας, έφυγε από τη ζωή.

Ο Τζόσεφ Πέσιτσε σε ηλικία 67 χρονών, απεβίωσε μετά από σοβαρή ασθένεια. Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 1984 έως και το 1986. Το 1985 κατέκτησε με την ομάδα μας το κύπελλο. Ο Πέσιτσε διετέλεσε και βοηθός προπονητής στην ΑΕΛ το 2010. Καλό ταξίδι. Αιώνια του η μνήμη».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE