Η ΑΕΛ για Πέσιτσε

Η ΑΕΛ για Πέσιτσε

Αναλυτικά:

«Μία μεγάλη δόξα του ποδοσφαίρου, αλλά και της ομάδας μας, έφυγε από τη ζωή.

Ο Τζόσεφ Πέσιτσε σε ηλικία 67 χρονών, απεβίωσε μετά από σοβαρή ασθένεια. Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 1984 έως και το 1986. Το 1985 κατέκτησε με την ομάδα μας το κύπελλο. Ο Πέσιτσε διετέλεσε και βοηθός προπονητής στην ΑΕΛ το 2010. Καλό ταξίδι. Αιώνια του η μνήμη».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE