Όταν η Αριστοτέλους απείλησε να φύγει από εκπομπή - ‘Είδαν το μάτι μου ότι γυάλισε... το ρουθούνι έφτασε ως τ’ αυτιά’ – VIDEO

Όταν η Αριστοτέλους απείλησε να φύγει από εκπομπή - ‘Είδαν το μάτι μου ότι γυάλισε... το ρουθούνι έφτασε ως τ’ αυτιά’ – VIDEO

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, συζητώντας την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Χριστιάνα Κολέτσα εκτός του ότι συμμερίστηκε την απόφαση της παίκτριας του Nomads, προέβη και σε μια αποκάλυψη για παρόμοιο περιστατικό που έζησε η ίδια.

Η οικδέποινα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» μίλησε για την προειδοποίηση που έδωσε ως καλεσένη σε εκπομπή κατά τη διάρκεια της πρόβας, όταν διαπίστωσε ότι σκοπός τους ήταν να της κάνουν ένα χιούμορ, που μόνο χιούμορ δεν ήταν κατά την άποψή τους.

Όπως είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους σεβάστηκαν την επιθυμία της μιας και κατάλαβαν ότι το μάτι της γυάλισε, και συγκεκριμένα είπε αυτοσαρκαζόμενη:  « Το ρουθούνι έφτασε ως τ’ αυτιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE