Ενώπιον του Κακουργιοδικείο Πάφου ο 22χρονος για υπόθεση βιασμού, κλοπής και επίθεσης σε βάρος 29χρονης

Ενώπιον του Κακουργιοδικείο Πάφου ο 22χρονος για υπόθεση βιασμού, κλοπής και επίθεσης σε βάρος 29χρονης

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσήχθη ο 22χρονος κάτοικος Λεμεσού ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομης εισόδου σε κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του, στην Κάτω Πάφο.

Στην σημερινή δικάσιμο προστέθηκαν επιπλέον κατηγορίες από πλευράς της εκπροσώπου της κατηγορούσας αρχής , που αφορούν αδικήματα που διέπραξε ο 22χρονος μετά τον βιασμό και αφορούν παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, παράβαση του διατάγματος δικαστηρίου και άλλες κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κατηγορούμενος για βιασμό ήταν ελεύθερος υπό όρους και προσπάθησε να επηρεάσει βασική μάρτυρα - Τέθηκε υπό κράτηση

Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε την διαδικασία για σκοπούς ακρόασης την 20η, 21η και 23 Φεβρουαρίου του 2018 και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE