Στον γιατρό ο Τάσος Τρύφωνος μετά από ατύχημα- Με μήνυμα ενημερώθηκε η Αρτεμίου – «Ήταν χασκιασμένος» VIDEO

Στον γιατρό ο Τάσος Τρύφωνος μετά από ατύχημα- Με μήνυμα ενημερώθηκε η Αρτεμίου – «Ήταν χασκιασμένος» VIDEO

Με χτύπημα στο πρόσωπο, όπως θυμόμαστε, μετά από ένα μικρό ατύχημα έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου δουλεύει, μεταφέρθηκε σε εξωτερικά ιατρεία που ήταν στην περιοχή.

Το όλο σκηνικό συνέβη πριν λίγους μήνες, και το περιέγραψε με τον δικό της τρόπο η Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, την Παρασκευή 23/12. Αρχικά, το περιέγραφε με χιούμορ, ωστόσο στο τέλος παραδέχθηκε ότι ανησύχησε.  

Η ταλαντούχα ηθοποιός και σεναριογράφος, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για ένα ατύχημα που είχε ο Τάσος Τρύφωνος, όταν κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος της εκπομπής που παρουσιάζουν μαζί στον Love Fm, θέλησε να μετακινήσει το όχημά του και να το πάρει στο πλυντήριο αυτοκινήτων που βρισκόταν κοντά, μέχρι να τελειώσει η εκπομπή.

Ο Τάσος, όταν επέστρεφε, σκόνταψε σε ένα μικρό τοίχο και τραυματίστηκε στο πρόσωπο, όπως ανάφερε η Χριστιάνα, λέγοντας μάλιστα ότι την ενημέρωσε με ένα μήνυμα όπου της ανάφερε να συνεχίσει την εκπομπή μόνη, γιατί είχε ένα ατύχημα.

Δείτε την στιγμή που περιγράφει το ατύχημα η Xριστιάνα Αρτεμίου στον «Λουης Night Show»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE